Топ 5 безплатни сайта за канцеларски материали за имейл

Съдържание:

Топ 5 безплатни сайта за канцеларски материали за имейл
Топ 5 безплатни сайта за канцеларски материали за имейл
Anonim

Придайте на вашите имейл съобщения по-личен щрих и ги персонализирайте с безплатни имейл канцеларски материали. Тези шаблони идват със собствени графики и шрифтове и обикновено са тематични за бизнеса, празниците или рождените дни. Ето пет уебсайта, които предлагат безплатно имейл канцеларски материали.

Канцеларски материали от Yahoo Mail

Image
Image

Платформата за онлайн покани Paperless Post се обедини с Yahoo, за да предложи над 50 безплатни шаблона за канцеларски материали за имейл. Дизайните включват сезонни и празнични теми и изглеждат страхотно на всяко устройство, във всички имейл акаунти.

Имейл фонове

Image
Image

Email Backgrounds съществува от доста време и предлага разнообразие от тематични канцеларски материали. Има поздрави за рожден ден, любовни послания, коледно настроение и др. Всички фонове на сайта са съвместими с Gmail, Yahoo Mail, Outlook и други клиенти за уеб поща.

Шаблони за имейли в Gmail

Image
Image

За разлика от Outlook и Yahoo, Gmail няма вградена поддръжка за имейл канцеларски материали. Но можете да получите тази добавка за Chrome, която предлага разнообразие от шаблони за бюлетини, покани за парти и др. Той е напълно интегриран с Gmail и се предлага с над 50 предварително проектирани шаблона.

Канцелария

Image
Image

Точно като фонове за имейли, EStationery ви позволява да копирате фон в клипборда си, за да можете да го поставите в имейл. Сайтът твърди, че разполага с хиляди шаблони за канцеларски материали за електронна поща, бланки за електронна поща и електронни картички за всеки повод.

Cloudeight канцеларски материали

Image
Image

Cloudeight Stationery предлага имейл фонове за Mozilla Thunderbird и Outlook. Докато други сайтове обикновено предлагат сезонни теми, Cloudeight има фантастични канцеларски материали, морски пейзажи, животни и др. Канцеларските материали се изтеглят като.zip файл.

Препоръчано: