Как да се свържете с поддръжката на Windows Live Hotmail

Съдържание:

Как да се свържете с поддръжката на Windows Live Hotmail
Как да се свържете с поддръжката на Windows Live Hotmail
Anonim

Какво да знаете

  • Проверете състоянието на Windows Live Hotmail за текущи проблеми. Microsoft може да е наясно с проблем и работи по разрешаването му.
  • Ако вашият проблем не е в списъка, най-добрият вариант за поддръжка е да отидете във форумите на Microsoft и да изберете Задайте въпрос.
  • След това въведете вашето име, изберете Продължи, въведете Заглавие, въведете въпрос в Body, попълнете CAPTCHA и изберете Изпращане.

Тази статия обяснява как да се свържете с поддръжката на Windows Live Hotmail.

Как да се свържете с поддръжката на Hotmail

Тъй като Microsoft официално оттегли имейл услугата Windows Live Hotmail през 2013 г., старият уебсайт за поддръжка на клиенти, hotmailsupport.com, сега пренасочва към Outlook.com. Ако имате акаунт в Hotmail, можете да получите помощ чрез форумите на Microsoft.

Следвайте тези стъпки, за да получите помощ за отстраняване на неизправности за вашия Hotmail акаунт:

  1. Проверете състоянието на Windows Live Hotmail за текущи проблеми. Microsoft може да е наясно с проблем и работи по разрешаването му.
  2. Отидете във форума на Windows Live Hotmail на Microsoft.com и изберете Вход в горния десен ъгъл, ако не сте влезли в акаунта си. Влезте с вашия Windows Live Hotmail адрес и парола.

    Image
    Image

    Ако не можете да влезете, защото не можете да си спомните паролата си, възстановете изгубената си парола за Windows Live Hotmail чрез Outlook.com.

  3. Изберете Задайте въпрос.

    Image
    Image

    За да видите дали други потребители имат подобни проблеми, въведете въпрос или ключова дума в полето Търсене на въпроси във форума.

  4. Ако не сте създали профил на Microsoft Answers, въведете името, което искате да се показва с публикациите ви, приемете условията на услугата и изберете Продължи.йени

    Image
    Image
  5. Въведете тема за вашето съобщение в секцията Заглавие, след което въведете въпроса си в секцията Тяло. Включете възможно най-много информация.

    Image
    Image
  6. Попълнете CAPTCHA и изберете Изпращане.

    Image
    Image

Препоръчано: