Как да получите Fortnite на iPhone

Съдържание:

Как да получите Fortnite на iPhone
Как да получите Fortnite на iPhone
Anonim

Какво да знаете

  • За да изтеглите отново Fortnite на iOS, отворете App Store, докоснете иконата на вашия акаунт > Закупено и изберете Fortnite.
  • За да изтеглите Fortnite чрез Family Sharing, отидете на Settings > Apple ID > Family Sharingи включете споделянето на покупка.
  • Регистрирайте се за Nvidia GeForce Now и играйте Fortnite през уеб браузъра Safari.

Fortnite вече не се предлага в iOS App Store. В тази статия ще ви покажем алтернативни начини да играете Fortnite на вашия iPhone и за какво да внимавате в процеса.

Как да изтегля Fortnite на моя iPhone?

Ако се опитвате да изтеглите Fortnite на своя iPhone за първи път, тогава имаме лоши новини за вас. Популярната игра Battle Royale вече не се предлага в iOS App Store. Поради това няма начин да го изтеглите за първи път. Ако обаче сте го изтеглили на вашия iPhone, можете да го вземете от раздела Моите покупки, за да го изтеглите отново.

  1. Първо отворете App Store на вашия iPhone.
  2. Докоснете иконата на вашия акаунт в горната част на екрана.
  3. Изберете Закупено.
  4. Намерете Fortnite в списъка с приложения. Можете също да филтрирате чрез Не на този iPhone опция, за да улесните намирането на приложения, които все още не сте инсталирали.

    Image
    Image

Как да получите Fortnite на iOS след забраната през 2020 г.?

Ако не сте имали късмета да изтеглите Fortnite, преди Apple да я забрани през 2020 г., тогава можете да опитате да получите достъп чрез функцията за семейно споделяне на Apple. Ще трябва да активирате тази функция на телефона с достъп до Fortnite и на телефона, на който искате да я изтеглите.

  1. Отворете приложението Настройки на iPhone с Fortnite.
  2. Докоснете своя Apple ID.
  3. Докоснете Family Sharing и добавете Apple ID на другото устройство към вашето семейство.

    Image
    Image

След като семейното споделяне бъде настроено и вторият iPhone бъде добавен към семейството, ще можете да изтеглите отново Fortnite и на това ново устройство.

Вземете Fortnite чрез Nvidia GeForce сега

Разбира се, тази опция изисква вече да имате друг iPhone с достъп до приложението Fortnite. Ако не го направите, винаги можете да играете Battle Royale с помощта на програмата GeForce Now на Nvidia.

GeForce Now е услуга за облачни игри, която предлага безплатни и платени нива. Когато се абонирате, ще можете да играете най-новата версия на Fortnite на вашия iPhone или iPad през браузъра Safari.

За да започнете, отидете на уебсайта на Nvidia GeForce Now и изберете опция за абонамент. Препоръчваме първо да изпробвате безплатната версия, за да сте сигурни, че вашият интернет ще ви позволи да играете гладко. След като се регистрирате, всичко, което трябва да направите, е да намерите Fortnite в услугата и след това да я стартирате, за да започнете. Ще трябва да влезете в акаунта си в Epic Games, но тогава трябва да можете да влезете и да започнете да се борите за следващата си Victory Royale.

ЧЗВ

    Защо Fortnite продължава да се срива на моя iPhone?

    Приложенията се сриват поради грешки и софтуерни конфликти. Когато някое приложение за iPhone продължава да се срива, актуализирайте го или го инсталирайте отново, след което актуализирайте и рестартирайте телефона си.

    Как да изтрия акаунта си във Fortnite на iPhone?

    Можете да изтриете акаунта си във Fortnite, като отидете на уебсайта на Epic Games в браузъра Safari. (Изтриването на приложението Fortnite няма да изтрие вашия акаунт във Fortnite.)

    Колко място за съхранение заема Fortnite на iPhone?

    Мобилното приложение Fortnite заема около 3GB място на вашия iPhone. Ако нямате място, освободете място на вашия iPhone.

Препоръчано: