Как да получите Fortnite на Chromebook

Съдържание:

Как да получите Fortnite на Chromebook
Как да получите Fortnite на Chromebook
Anonim

Какво да знаете

  • Sideload: Активиране на режим за програмист, приложения за Android и приложения от неизвестни източници. Изтеглете програмата за стартиране на Epic Games на Android.
  • След това прехвърлете стартовия панел на своя Chromebook и го инсталирайте. Имайте предвид, че този процес не работи на някои Chromebook.
  • Или инсталирайте Chrome Remote Desktop на Mac/PC и Chromebook. Свържете се с Mac или PC, след което стартирайте и играйте Fortnite дистанционно.

Тази статия обяснява две решения за получаване на Fortnite на Chromebook, въпреки че Epic Games не поддържат Linux или Chrome OS. Ще обсъдим как да заредите приложението Fortnite за Android отстрани или да използвате Chrome Remote Desktop, за да играете вашата Windows или macOS версия на играта от разстояние.

Как да заредите странично приложението Fortnite за Android на вашия Chromebook

Въпреки че е възможно да заредите странично инсталатора на Epic Games и Fortnite на някои Chromebook, това е доста сложен процес и не работи с повечето Chromebook.

Трябва да активирате режима за разработчици, да активирате приложения за Android, да активирате приложения от неизвестни източници и сами да изтеглите стартовия панел на Epic Games, като използвате телефон с Android. След всичко това, ако вашият Chromebook не достигне оценката, няма да можете да инсталирате или играете Fortnite.

Ето как да изтеглите Fortnite отстрани на вашия Chromebook:

  1. Включете режима за програмист на Chome OS на своя Chromebook.
  2. Включете приложенията за Android за Chrome OS на вашия Chromebook.
  3. Навигирайте до Настройки > Google Play Store > Управление на предпочитанията за Android. йени

    Image
    Image
  4. Докоснете Сигурност.

    Image
    Image
  5. Докоснете Неизвестни източници.

    Image
    Image
  6. Отворете fortnite.com/android на устройство с Android и запазете EpicGamesApp.apk, когато бъдете подканени.

    Image
    Image
  7. Свържете телефона си с Android към своя Chromebook с USB кабел и прехвърлете EpicGamesApp.apk на своя Chromebook.
  8. Стартирайте EpicGamesApp.apk на своя Chromebook.

    Image
    Image
  9. Щракнете върху Програма за инсталиране на пакети.

    Image
    Image
  10. Щракнете или докоснете Инсталиране.

    Image
    Image
  11. Щракнете или докоснете Отворете.

    Image
    Image
  12. Щракнете или докоснете Инсталиране.

    Image
    Image

    Ако видите сиво поле УСТРОЙСТВОТО НЕ СЕ ПОДДЪРЖА вместо жълт бутон за инсталиране, това означава, че вашият Chromebook не може да работи с Fortnite.

  13. Завършете инсталацията и започнете да играете Fortnite.

    Image
    Image

Как да играете Fortnite на Chromebook чрез Chrome Remote Desktop

Ако вашият Chromebook не може да инсталира или стартира версията на Fortnite за Android, можете да опитате да играете през Chrome Remote Desktop. Това е приложение, което свързва вашия Chromebook с настолен или лаптоп компютър с Windows или macOS и вие всъщност използвате този компютър, за да играете Fortnite.

За да използвате този метод, ще ви трябва компютър с Windows или macOS, който може да играе Fortnite и бърза интернет връзка.

Бивната мрежова скорост, хардуерът на вашия Chromebook и хардуерът на вашия компютър с Windows или macOS могат да повлияят на цялостната производителност на Fortnite, използвайки този метод. Докато този метод работи, цялостната ви производителност ще бъде по-лоша, отколкото ако просто играете на вашия компютър с Windows или macOS.

Ето как да играете Fortnite на Chromebook с помощта на Chrome Remote Desktop:

  1. Настройте Chrome Remote Desktop на компютър, който може да играе Fortnite.

    Image
    Image
  2. Инсталирайте приложението Chrome Remote Desktop на своя Chromebook.

    Image
    Image
  3. Използвайки своя Chromebook, свържете се с вашия компютър с Windows или macOS и въведете своя ПИН, ако бъдете подканени.

    Image
    Image
  4. Отворете Epic Games Store и стартирайте Fortnite.

    Image
    Image
  5. Играйте Fortnite през Chrome Remote Desktop.

    Image
    Image

Защо Fortnite не работи на Chromebook?

Epic решава на кои платформи да пусне Fortnite и те са избрали да не поддържат Chrome OS или Linux. Това означава, че няма официален начин да играете Fortnite на Chromebook, дори ако инсталирате и стартирате пълна версия на Linux.

Ако Epic някога реши да поддържа Linux, тогава стартирането на приложението Fortnite за Linux ще бъде най-добрият начин да играете Fortnite на вашия Chromebook. Дотогава можете или да изтеглите приложението Fortnite за Android отстрани, или да играете с Chrome Remote Desktop, свързан към компютър, който може да играе Fortnite.

Тъй като Epic официално не поддържа странично зареждане на приложението Fortnite за Android на Chromebook, съвместимостта не е много добра. Трябва да можете да стартирате приложения за Android, имате нужда от 64-битов процесор и 64-битова Chrome OS и поне 4 GB RAM. Ако отговаряте на всички тези изисквания, може да работи.

ЧЗВ

    Защо Fortnite не работи?

    Ако Fortnite не работи, вероятно има проблем с вашия Epic Games Launcher, който е разработил популярната онлайн видео игра. Има много начини за отстраняване на неизправности в стартовия панел: проверете страницата за състоянието на сървъра му, затворете принудително програмата и го отворете отново, изчистете уеб кеша, актуализирайте графичните драйвери, деактивирайте антивирусната програма и защитната стена или преинсталирайте стартовия панел.

    Как да получите Fortnite на iPhone?

    Ако се опитвате да изтеглите Fortnite на вашия iPhone за първи път, имаме лоши новини за вас: популярната игра Battle Royale вече не се предлага в iOS App Store. Поради това няма начин да го изтеглите за първи път. Ако обаче сте го изтеглили на вашия iPhone, можете да го вземете от раздела Моите покупки, за да го изтеглите отново.

    Как променяте името си във Fortnite?

    За да промените името си във Fortnite, влезте в Epic Games, отидете на Account и изберете иконата син молив, за да редактирате дисплея си име. Можете да променяте показваното си име само на всеки две седмици и трябва да имате потвърден имейл адрес, за да го направите.

Препоръчано: