Как да пренесете изживяването на Windows 10 в iOS и Android

Съдържание:

Как да пренесете изживяването на Windows 10 в iOS и Android
Как да пренесете изживяването на Windows 10 в iOS и Android
Anonim

Какво да знаете

  • Приложението за вашия телефон: Използвайте за инсталиране/синхронизиране на Microsoft Office, Microsoft Photos, OneDrive, Outlook и Skype.
  • OneDrive: Използва се за достъп до файлове на Windows 10 в облачно хранилище и може да качва файлове за достъп в Windows 10.

Тази статия обяснява как да пресъздадете изживяването с Windows 10 на устройства с iOS и Android и трябва да се прилага независимо от това кой е направил телефона ви (Google, Apple, Samsung и т.н.).

Image
Image

Приложението Вашият телефон за Windows 10 на iOS и Android

Приложението Your Phone за Windows 10 (преди известно като Phone Companion) ви позволява да синхронизирате своя акаунт в Microsoft с вашия смартфон. Той инсталира следните приложения на вашия iPhone или телефон с Android:

  • Microsoft Office
  • Microsoft Photos
  • OneDrive
  • Outlook
  • Skype

За да синхронизирате приложението Windows Your Phone с вашето мобилно устройство, първо трябва да изтеглите приложението от Google Play или Apple App Store. След като инсталирате мобилното приложение, то ще ви преведе през необходимите стъпки.

Възможно е да предавате поточно музика от вашия OneDrive към всяко устройство с помощта на приложението Groove за Windows 10.

Microsoft OneDrive за iOS и Android

Приложението OneDrive на Microsoft автоматично съхранява вашите Windows 10 документи, снимки и други файлове в облака, което ги прави достъпни на всички ваши устройства. Освен това всички бележки, които правите с OneNote, ще се показват на телефона ви и всички промени, които правите в документ на Microsoft Office на телефона си, ще се синхронизират автоматично на всичките ви устройства. Снимките, които правите с телефона си, също могат да бъдат качени в OneDrive, за да можете да ги преглеждате на компютъра си.

Всеки акаунт в OneDrive идва с 5G безплатно пространство за съхранение, но ако се абонирате за Microsoft 365, получавате 1TB място за съхранение за до петима потребители.

Има приложение OneDrive за Mac, ако искате да свържете вашия Mac компютър към вашия Microsoft OneDrive.

Препоръчано: