Как да играете FarmVille 2 без Facebook

Съдържание:

Как да играете FarmVille 2 без Facebook
Как да играете FarmVille 2 без Facebook
Anonim

FarmVille беше една от най-големите игри във Facebook, а сега има продължение, FarmVille 2: Country Escape. За щастие вече не е необходимо да сте влезли в социалната мрежа, за да играете, тъй като Zynga направи FarmVille 2 достъпна чрез собствения си уебсайт и мобилно приложение. Можете също да играете на оригиналния FarmVille, докато не сте във Facebook, чрез уебсайта на Zynga или на Kindle Fire.

FarmVille 2 не изисква акаунт във Facebook

Можете да играете FarmVille 2: Country Escape на уебсайта на Zynga без акаунт във Facebook. Всичко, което трябва да направите, е да влезете с вашия акаунт в Zynga или да създадете нов акаунт безплатно. Можете също така да влезете във FarmVille 2, като използвате вашия Facebook акаунт, ако предпочитате.

Image
Image

За да продължите да играете FarmVille 2 след декември 2020 г., когато Adobe Flash е настроен да изтече във всички браузъри, трябва да изтеглите и инсталирате FarmVille 2 Launcher+.

Самата игра изглежда и играе точно както във Facebook, само без добавките на социалните мрежи. Те са заменени с различни специфични функции на FarmVille. Например, отстрани има емисия за активност, която ви дава най-новите актуализации от вашите приятели в играта и всички останали, които играят в момента. Можете също да прегледате всичките си текущи заявки и да сте в крак с новините на FarmVille, които следят най-новите разработки в играта.

Играйте FarmVille 2 на вашия компютър с Windows, смартфон или таблет

Докато оригиналната FarmVille не е налична като приложение за мобилни устройства или компютри, FarmVille 2: Country Escape може да се играе на множество платформи, включително Windows, Android и iOS.

  • За да играете на компютър с Windows, изтеглете FarmVille 2 от Microsoft Store за вашия Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile или Windows Phone 8.1.
  • За да играете на устройството си с Android, инсталирайте FarmVille 2 от магазина на Google Play.
  • За да играете на вашето Apple iOS устройство, изтеглете приложението FarmVille 2 от iTunes с вашия iPhone, iPad или iPod touch.

Приложението FarmVille 2: Country Escape ви свързва с играта чрез уебсайта на Zynga, което означава, че не е необходимо да влизате във вашия Facebook акаунт, за да играете.

Долен ред

Можете да играете на оригиналния FarmVille на уебсайта на Zynga, но ще трябва да влезете с акаунт във Facebook. Преди можехте да играете, като просто си направите акаунт в Zynga, но това очевидно се е променило. И все пак знанието как да играете FarmVille, докато не сте във Facebook, може да бъде полезно, ако искате да фармите по време на престой на работа или в училище, където Facebook е блокиран, ако преодолявате пристрастяването към Facebook, но все още искате да играете FarmVille, или ако просто не обичате да играете игри, докато сте бомбардирани с известия във Facebook.

FarmVille: Tropic Paradise изисква ли Facebook?

FarmVille: Tropic Paradise е изключителна мобилна версия. Може да се играе само на устройства с Android, iOS и Amazon Fire; няма фейсбук или уеб версия. Следователно не се нуждаете от акаунт във Facebook, за да играете.

Препоръчано: