Как да свържете Disney Plus с Google Home

Съдържание:

Как да свържете Disney Plus с Google Home
Как да свържете Disney Plus с Google Home
Anonim

Какво да знаете

  • В приложението Google Home докоснете Plus (+) в горния ляв ъгъл на началния екран, докоснете Video, след което докоснете Link под Disney+ и влезте.
  • За да започнете да гледате, кажете „Hey Google, play show/movie on Disney Plus on my device name.“
  • Следвайте същите стъпки, за да свържете други видео и музикални услуги, които да използвате на всяко друго устройство, което сте свързали с вашия Google Home.

Тази статия обяснява как да свържете Disney Plus с устройство Google Home, като например Google Nest Hub. Докато вашият Google Home има екран, можете да гледате любимите си предавания като The Mandolorian и Loki.

Как да свържете Disney Plus с Google Home

След като създадете акаунт в Disney Plus, използвайте приложението Google Home, за да го свържете с вашия Google Home:

  1. Отворете приложението Google Home на мобилното си устройство и докоснете Plus (+) в горния ляв ъгъл на Home екран.
  2. Докоснете Video под Управление на услуги.
  3. Докоснете Връзка под Disney+.

    Ако искате да прекратите връзката с акаунта си в Disney Plus в бъдеще, върнете се на този екран и докоснете Прекратяване на връзката под Disney+.

    Image
    Image
  4. Докоснете Свързване на акаунт.
  5. Въведете имейл адреса, свързан с вашия акаунт в Disney Plus, и докоснете Продължи.
  6. Въведете паролата си за Disney Plus и докоснете Вход и връзка. Ако имате повече от един профил в Disney Plus, ще бъдете помолени да изберете кой да използвате с Google Home.

    Image
    Image

Можете ли да получите Disney Plus в Google?

За да използвате Disney Plus с вашето устройство Google Home, трябва вече да сте настроили акаунт в Disney Plus с помощта на уеб браузър или приложението Disney+. След като свържете акаунта си с Google Home, можете да започнете да гледате с гласови команди. Например:

„Хей Google, играй Falcon and The Winter Soldier на Disney Plus.“

След това Google ще започне да възпроизвежда последния негледан епизод или ще възобнови точно там, където сте спрели. Вашият акаунт в Disney Plus се синхронизира на всичките ви устройства, което означава, че можете да изключите Disney Plus на вашия телевизор и да продължите да гледате в Google Home без прекъсване.

Как да свържа приложения с Google Home?

За да свържете приложения за видео и музика към Google Home, докоснете Plus (+) в горния ляв ъгъл на Google Начален екран на приложението Home, след което изберете Video или Music под Управление на услуги. Докоснете Link под услугата, която искате да свържете. Google Home поддържа дузина популярни медийни приложения, включително Netflix, Spotify, Hulu и Pandora.

Как да свържа Disney Plus към Chromecast?

Ако искате да предавате Disney Plus на Chromecast или друго устройство на Google, всичко, което трябва да направите, е да свържете своя Chromecast с приложението Google и да свържете своя акаунт в Disney Plus. При настройка на множество устройства ще трябва да кажете на Google на кой екран искате да гледате. Например:

„Хей Google, пусни The Mandalorian на Disney Plus на моя Chromecast.“

Можете също да свържете Disney Plus към Fire TV и други устройства на Alexa.

ЧЗВ

    Как да свържа Disney Plus и Hulu?

    За да свържете Disney Plus и Hulu, регистрирайте се за Disney Bundle. Ако сте съществуващ абонат на Hulu, добавете този пакет от Вашият абонамент > Управление на план > ПакетиАко сте настоящ потребител на Disney Plus, анулирайте своя Disney Bundle на тази платформа и се регистрирайте отново от страницата за регистрация на Hulu. И ако не сте запознати с която и да е от двете услуги, използвайте страницата на пакета на Hulu, за да започнете.

    Как да свържа Hulu с Google Home?

    Свържете акаунтите си в Hulu и Google от приложението Google Home. Изберете символа Plus (+) в горния ляв ъгъл > Видео > Hulu > Свържете акаунт, за да влезете с вашето потребителско име и парола за Hulu.

    Как да свържа Netflix с Google Home?

    Изберете иконата Plus (+) от началния екран на приложението Google Home, за да свържете акаунта си в Netflix. Под Добавяне на услуги изберете Видео > Netflix > Връзка > Свързване на акаунтВъведете вашия имейл адрес и парола, за да дадете на Google Home разрешение за достъп до вашия акаунт в Netflix и възпроизвеждане на съдържание на поддържани устройства.

Препоръчано: