Google Nest Hub работи ли с Ring?

Съдържание:

Google Nest Hub работи ли с Ring?
Google Nest Hub работи ли с Ring?
Anonim

Какво да знаете

  • Google Home Nest Hub не е технически съвместим с Ring Doorbell, но можете да ги използвате заедно с ограничена функционалност.
  • Ще трябва да имате комбинация от приложението Nest, приложението Google Home и приложението Ring Doorbell, за да постигнете свързаност.

Тази статия обяснява как да свържете своя Google Nest Hub към Ring Doorbell и да ги използвате заедно.

Можете ли да свържете позвъняващ звънец към Google Nest Hub?

Можете да свържете Ring Doorbell към вашия Google Nest Hub или друг продукт на Google Home, но трябва да разберете, че няма да получите всички възможности от Ring.

Ще трябва да изтеглите приложението Google Home, приложението Nest и приложението Ring Doorbell от Apple App Store или Google Play Store. Ring Doorbell е съвместим с няколко различни домашни продукта, което прави свързването на всички тези приложения доста лесно.

Как да свържете Ring Doorbell към Google Nest Hub

Ще трябва да изпълните няколко стъпки, за да свържете вашия звънец Ring с вашия Google Nest Hub.

  1. Ще започнете, като отворите Google Home.
  2. Щракнете върху знака плюс в горния ляв ъгъл.
  3. След това щракнете върху Настройка на устройство.

    Image
    Image
  4. Има две опции, на които ще попаднете: Ново устройство и Работи с Google. Щракнете върху Ново устройство.

  5. Ако няма сканирани устройства, ще бъдете подканени да изберете устройство от списъка.
  6. След като това се случи, ще бъдете подканени да използвате приложението Nest, за да свържете Nest и Ring.

    Image
    Image
  7. Двете устройства вече ще бъдат свързани.

Има някои ограничения при използването на Ring и Google Nest Hub

Google и Amazon са конкуренти и тъй като Amazon притежава Ring, има някои ограничения за използването на Ring през Google Nest Hub. Няма да можете да предавате поточно видео на живо от вашия звънец, което означава, че не можете да получите видео емисия на живо.

Google Nest обаче ще звъни и ще изпраща сигнали от Ring Doorbell. Можете също да управлявате устройството Ring с гласови команди от Google Assistant. Например, бихте казали „Google Покажи камерата на предната врата“и или приложението Nest ще се отвори, или приложението Ring, ако го настроите да прави това.

Можете да свържете самостоятелното приложение Ring, за да бъде отворено и чрез Google Assistant, но с по-малко разнообразен набор от опции.

Какви команди може да изпълнява моята пръстеновидна камера с Google Home?

Има няколко гласови команди, които можете да настроите да работят с вашия Google Home по отношение на Ring Doorbell. Както при повечето други интелигентни устройства, които свързвате чрез Google Home, има няколко команди, които можете да използвате, като например „Изключване на сигналите за звънене“или „Включване на сигналите за звънене“. Можете също да кажете на Google Assistant да отвори приложението Ring и да прегледа емисията на живо от камерата на звънеца.

Google Assistant прави използването на Ring Camera лесно, особено ако имате други продукти, свързани с интелигентен дом в дома ви. Можете също да отговорите на позвъняването чрез Google Assistant и да видите заснетите движения от устройството. Като цяло Google може да получи достъп до основните функции на звънеца Ring Doorbell и да ви даде представа какво се случва.

Кои позвъняващи звънци работят с Nest Hub?

Google непрекъснато актуализира софтуера Nest Hub, за да бъде съвместим с нови устройства. Най-новият звънец Ring Model B08CKHPP52 и моделът Ring Video Pro Doorbell: 88LP000CH000 ще работят с Nest Hub. Както при всеки вид технология, опитът за сдвояване на по-стар Ring Doorbell може да бъде проблематичен.

ЧЗВ

    Как да използвам Alexa с Google Nest Hub?

    Можете да използвате Alexa, за да управлявате камерите на Google Nest, видео звънците и термостатите. За да свържете Alexa с вашите продукти на Google Nest, активирайте Google Nest Skill в приложението Amazon Alexa и следвайте подканите. След това помолете Alexa да открие вашите устройства, като кажете: „Alexa, открий моите устройства.“

    Как да нулирам Google Nest Hub?

    Когато нулирате Google Nest Hub, можете или да рестартирате устройството, или да го нулирате до фабричните настройки. За да рестартирате, изключете Nest Hub от захранването; оставете го изключен за около 60 секунди, след което го включете отново. За да възстановите фабричните настройки на Google Nest Hub, задръжте едновременно бутоните Увеличаване на звука и Намаляване на звука за 10 секунди.

Препоръчано: