Как да настроите Google Nest Hub

Съдържание:

Как да настроите Google Nest Hub
Как да настроите Google Nest Hub
Anonim

Какво да знаете

  • Отворете приложението Google Home на мобилното си устройство, докоснете Plus (+) > Настройка на устройство > Ново устройство, след което следвайте подканите на екрана.
  • Вашето мобилно устройство и Nest Hub трябва да са в една и съща Wi-Fi мрежа, за да настроите устройството си.
  • За да персонализирате своя Nest Hub, отворете приложението Google Home, изберете своя Nest Hub и докоснете Зъбно колело за настройки.

Тази статия обяснява как да настроите Google Nest Hub, за да можете да извършвате видео разговори, да гледате филми и да управлявате интелигентния си дом, всичко това на едно устройство. Инструкциите се отнасят за всички модели, включително Google Nest Hub Max.

Как да настроите Google Nest Hub

За да настроите своя Google Nest Hub, трябва да използвате приложението Google Home на вашето мобилно устройство:

  1. Свържете захранването към вашия Google Nest Hub и го включете. Hub ще се включи автоматично.
  2. Изтеглете приложението Google Home за Android или приложението Google Home за iOS, ако вече не е инсталирано на вашето мобилно устройство.
  3. На мобилното си устройство отворете приложението Google Home и докоснете Plus (+) в горния ляв ъгъл на Начален екран.
  4. Докоснете Настройка на устройство.
  5. Докоснете Ново устройство.

    Image
    Image
  6. Изберете дом за вашето устройство и докоснете Напред. Приложението ще търси съвместими устройства в близост.

    Можете да добавяте домове в приложението Google Home, ако искате да контролирате смарт устройства на различни местоположения с приложението си Google Home.

  7. Докоснете Да, когато приложението открие вашия Nest Hub.

    Ако приложението не открие вашия Nest Hub автоматично, уверете се, че Bluetooth е активиран на телефона ви и се приближете до Hub, след което затворете приложението Google Home и го отворете отново.

  8. Ще се появи код в приложението Google Home и на вашия Nest Hub. Уверете се, че кодовете съвпадат, след което докоснете Напред в приложението.

    Image
    Image
  9. Прочетете условията за ползване и докоснете Съгласен съм.
  10. Приложението ще ви попита дали искате да споделите статистиката на вашето устройство и докладите за сривове, за да помогнете за подобряване на изживяването с Nest Hub за всички потребители. Докоснете Да, в или Не, благодаря.

    Вашият избор няма да повлияе по никакъв начин на личното ви изживяване с Nest Hub. Google използва информацията само за коригиране на грешки и извършване на общи подобрения.

  11. Изберете стая за вашия Nest Hub и докоснете Напред.

    Image
    Image
  12. Изберете вашата Wi-Fi мрежа и докоснете Напред.

    Вашето мобилно устройство и вашият Nest Hub трябва да са свързани към една и съща мрежа. Ако сте свързани с интернет чрез вашия план за данни, деактивирайте го и се свържете с Wi-Fi.

  13. Следвайте подканите на екрана, за да завършите персонализирането на своя Nest Hub. Освен това ще имате възможност да конфигурирате тези настройки по-късно. След като прегледате настройките на вашето устройство, вашият Nest Hub ще бъде настроен.

    Image
    Image

Персонализирайте своя Google Nest Hub

За да персонализирате своя Nest Hub, отворете приложението Google Home на мобилното си устройство, изберете своя Google Nest Hub, след което докоснете Зъбно колело за настройки От този екран можете да конфигурирате повикване настройки и персонализиране на дисплея. Можете също да свържете своя Nest Hub с Disney Plus, Netflix, Hulu и други услуги за стрийминг.

Изтеглете приложението Nest за Android или приложението Nest за iOS, за да видите хронологията на устройството и да настроите разширени функции, като например разпознаване на лица.

Image
Image

ЧЗВ

    Какво можете да правите с Google Nest Hub?

    Можете да използвате Google Nest Hub, за да управлявате различни смарт устройства в дома си. Може да ви помогне да получите достъп до вашата медия, да включите и изключите телевизора си, да настроите събития в календара, да създадете списъци за пазаруване, да проверите записите от охранителните камери и др. Вижте пълния списък на Google с функциите на Nest Hub.

    Как можете да свържете своя Nest Hub към друга Wi-Fi мрежа?

    Google Nest Hub може да запомни само една Wi-Fi мрежа наведнъж. За да се свържете с друга мрежа, отворете приложението Google Home, докоснете устройството си, след което отидете на Настройки > Информация за устройството Докоснете Забравете до Wi-Fi. След това настройте Nest в новата мрежа.

    Как се настройва камера на Google Nest Hub Max?

    Отворете приложението Google Home и изберете Google Nest Hub Max. Докоснете Настройка на Nest Cam и следвайте инструкциите на екрана.

    Как се настройва SiriusXM на Google Nest Hub?

    Първо се уверете, че вашето мобилно устройство и вашият Google Nest Hub са в една и съща Wi-Fi мрежа. След това можете да сдвоите SiriusXM с вашия Nest Hub, като отворите приложението Google Home и докоснете Settings Под услугите на Google Assistant изберете Radio > SiriusXM и свържете своя акаунт.

Препоръчано: