Как автоматично да публикувате туитове във Facebook

Съдържание:

Как автоматично да публикувате туитове във Facebook
Как автоматично да публикувате туитове във Facebook
Anonim

Какво да знаете

  • IFTT: Създайте RSS канал от Twitter, след което създайте IFTTT акаунт. Използвайте IFTTT, за да стартирате емисията през страницата си във Facebook.
  • Услуга за публикуване: Използвайте услуга като Buffer, Later, Hootsuite или CoSchedule, за да публикувате идентични публикации на различни платформи.

През 2018 г. Facebook издаде актуализация, която премахна възможността за автоматично публикуване на туитове от Twitter във вашия профил във Facebook. Въпреки това, инструментите на трети страни все още могат да се използват за публикуване и взаимодействие с Facebook страници. По-долу са вашите единствени опции за автоматично синхронизиране на вашите публикации в Twitter и Facebook.

Публикувайте туитове във Facebook страница чрез IFTT

Ако имате Facebook страница, която искате да актуализирате с всеки нов туит, който създавате, преобразувайте своите туитове в RSS емисия и импортирайте емисия в услуга, която автоматично ще публикува съдържанието й на вашата Facebook страница.

Ето основните стъпки:

  1. Създайте RSS емисия от своя Twitter профил с инструмент като RSS.app.

    Image
    Image

    Не забравяйте да запазите URL връзката към вашия нов RSS канал. Ще ви трябва по-късно.

  2. Създайте IFTTT акаунт.

    IFTTT (If This Then That) е безплатна услуга, която ви позволява да свързвате различни приложения едно с друго. Можете да го използвате, за да свържете своите Facebook и Twitter акаунти.

  3. Използвайте IFTTT, за да стартирате емисията през страницата си във Facebook.

    Направете това, като посетите страницата Създайте своя собствена и изберете RSS. Използвайте RSS връзката, която генерирахте в горната стъпка.

    Image
    Image

Публикувайте туитове във Facebook страница с помощта на услуга за публикуване

За да публикувате едно и също нещо във вашия Twitter профил и Facebook страница, без да се налага да превключвате между сайтовете, използвайте платформа за публикуване в социални медии като Buffer, Later, Hootsuite или CoSchedule.

Можете да планирате идентични публикации на множество платформи, за да публикувате автоматично туитове на Facebook страница и обратно.

Препоръчано: