Може ли Nintendo 3DS да играе Game Boy Advance игри?

Съдържание:

Може ли Nintendo 3DS да играе Game Boy Advance игри?
Може ли Nintendo 3DS да играе Game Boy Advance игри?
Anonim

Нито Nintendo 3DS, нито Nintendo 3DS XL могат да възпроизвеждат физически Game Boy Advance касети.

Nintendo не предлага виртуални игри Game Boy Advance на широката публика, което означава, че те също не се намират във виртуалната конзола на eShop.

Въпреки че и двете системи са съвместими с игрите на Nintendo DS, ако искате действие Game Boy Advance, ще трябва да се върнете към оригиналния си стил Nintendo DS или Nintendo DS Lite.

Image
Image

Програма посланик

Ако сте посланик на Nintendo 3DS, имате право да изтеглите няколко безплатни игри Game Boy Advance. Игрите, които са част от програмата Ambassador, се изпълняват на 3DS чрез виртуален, симулиран Game Boy Advance. Ето защо те нямат същите функции като някои обикновени игри за виртуална конзола, като поддръжка за запазени състояния и възможност за безжично участие в мултиплейър игри.

Трябва да сте част от програмата Nintendo 3DS Ambassador, за да получите тези игри Game Boy Advance на вашия Nintendo 3DS. Следвайте връзката за повече информация, като например какво представлява програмата и защо е стартирана, за да видите дали отговаряте на условията за безплатните игри и за списък с безплатни игри Game Boy Advance с инструкции как да ги изтеглите.

Препоръчано: