Google Assistant и Nest Hub вече работят с Legoland

Google Assistant и Nest Hub вече работят с Legoland
Google Assistant и Nest Hub вече работят с Legoland
Anonim

Google разшири услугите си Assistant и Nest Hub до хотели и курорти Legoland, за да предостави на посетителите начин без ръце да управляват ваканцията си.

Google Nest Hub и Google Assistant предлагат гласово контролирана помощ за гости на хотели в САЩ и Обединеното кралство. Сега Google разширява услугата за настаняване със свободни ръце до хотелите Legoland в Калифорния и Ню Йорк. Удобството и безопасността са двата основни фактора при това съвпадение. Google иска посетителите и техните семейства да могат да се забавляват, докато се чувстват по-сигурни в обществен курорт като Legoland.

Image
Image

Въпреки че търсенето на близки ресторанти или работно време на парка е нещо, което можете да направите с почти всяко устройство, Google Assistant предлага някои изключителни функции. Можете да се свържете директно с хотела чрез гласови препоръки, за да поискате рум сървис или нови кърпи, или да напуснете стаята си, без да се налага да чакате на опашка или да вдигате телефона. Можете да направите обиколка на парка в YouTube предварително, за да планирате най-добрите маршрути, които да поемете по време на посещението си. Има дори опция да говорите с героите на Legoland в центъра, за да научите за парка или да настроите лична аларма.

Image
Image

Google също така уверява потребителите, че защитата на поверителността е приоритет, тъй като Google Assistant не изисква влизане или връзка към вашия потребителски акаунт. Устройството няма да съхранява аудио и всички регистрационни файлове за активност се изтриват автоматично, когато се нулира за следващия гост.

Можете да намерите Google Assistant в Nest Hub в хотел Legoland и хотел Castle в курорта California и новия хотел Legoland в курорта New York. Google все още не е обявил дали в бъдеще ще предостави Google Assistant в други паркове Legoland.

Препоръчано: