Какво се случи с Club Nintendo?

Съдържание:

Какво се случи с Club Nintendo?
Какво се случи с Club Nintendo?
Anonim

Nintendo прекрати своята програма Club Nintendo през 2015 г. и я замени с Nintendo Account и My Nintendo. Последният ден за осребряване на монети за програми и награди за изтегляне беше 30 юни 2015 г., а последният ден, в който потребителите можеха да осребрят кодове за изтегляне на Club Nintendo в Nintendo eShop, беше 31 юли 2015 г.

Моята програма за лоялност на Nintendo

Подобно на своя предшественик, My Nintendo насърчава взаимодействието с награди и отстъпки за дигитални игри, но за участие в My Nintendo се изисква акаунт в Nintendo. Всеки с акаунт в Nintendo може да използва My Nintendo безплатно.

Image
Image

Долен ред

Ако вече имате Nintendo Network ID (NNID), използвайте го, когато се регистрирате за Nintendo акаунт. Можете да създадете акаунт в Nintendo през мрежата и можете да използвате акаунт във Facebook, Google или Twitter, за да опростите регистрацията.

Nintendo акаунт срещу Nintendo Network ID

Nintendo акаунти и Nintendo ID са две отделни неща, които се използват за различни цели.

  • Nintendo Network ID се използва в системи за видеоигри като Wii U и Nintendo 3DS системи. Използва се за онлайн функции като онлайн мултиплейър взаимодействия или закупуване на софтуер за изтегляне през Nintendo Game Store.
  • Nintendo акаунт се използва с определени уеб услуги като My Nintendo. Използва се и с приложения за смартфони, като Miitomo. Nintendo акаунт може да бъде свързан само с един Nintendo Network ID.

Свързване на вашия NNID и Nintendo акаунт

Ако имате Nintendo акаунт и NNID, можете да ги свържете. Свързването на вашите акаунти позволява, можете да:

  • Споделяйте средства от Nintendo eShop в различните системи на Nintendo
  • Купете игри за вашата система Nintendo на вашия компютър или смарт устройство
  • Спечелете точки от програмата за награди My Nintendo
  • Изтегляйте игри автоматично във вашата система за игри

След като настроите акаунта си в Nintendo, отидете в My Nintendo, за да влезете в сайта; можете също да се регистрирате за акаунт в Nintendo на сайта My Nintendo. За най-гладко изживяване използвайте вашия Nintendo Network ID за всички ваши покупки и услуги.

Ако имате отделни NNID и Nintendo акаунти, можете да ги свържете, за да започнете да печелите точки в My Nintendo. След като сте се регистрирали за акаунт в Nintendo, следвайте тези стъпки, за да го свържете с вашия NNID:

  1. Влезте в акаунта си в Nintendo на
  2. Изберете Информация за потребителя намиращ се от лявата страна на страницата.

    Image
    Image
  3. Под Свързани акаунти от дясната страна на страницата натиснете Edit.

    Image
    Image
  4. Изберете квадратчето за отметка до Nintendo Network ID.
  5. Влезте в своя NNID акаунт и следвайте подканите, за да завършите добавянето на вашия акаунт към вашия акаунт в Nintendo.

Използване на My Nintendo

Подобно на Club Nintendo, потребителите на My Nintendo печелят точки за конкретни дейности. Сред тях са:

  • Възпроизвеждане на приложения на смарт устройства
  • Закупуване на цифрови игри за Wii U или Nintendo 3DS системи

Моите Nintendo точки са под формата на платинени точки, които печелите, като взаимодействате с услуги и приложения на Nintendo, и златни точки, които можете да спечелите за закупуване на цифрови версии на игри. Осребрете тези точки за изключителни цифрови игри, отстъпки и елементи в приложението.

Препоръчано: