Как да отмените Disney Plus

Съдържание:

Как да отмените Disney Plus
Как да отмените Disney Plus
Anonim

Какво да знаете

  • Анулирането на абонамент за Disney Plus зависи от това къде за първи път сте се регистрирали за услугата за стрийминг, а не непременно къде я гледате.
  • Ще трябва да го анулирате или онлайн, чрез настройките на вашия акаунт в Apple или магазина за приложения на Google Play.
  • За да изтриете напълно Disney акаунт и всички данни (не само Disney Plus), отидете на уебсайта на W alt Disney Company.

Тази статия обяснява как да анулирате абонамент за Disney Plus онлайн, на iOS и Android. Ако не можете да си спомните как сте се регистрирали за Disney+, опитайте всеки от методите по-долу. Опцията за отмяна на Disney+ ще се появи само в системата, в която сте се регистрирали.

Как да анулирате абонамент за Disney Plus онлайн

Ако сте се регистрирали за абонамент за Disney+ през мрежата, ще го анулирате през официалния уебсайт на Disney+.

  1. Отворете предпочитания от вас уеб браузър и отидете на DisneyPlus.com.
  2. Задръжте курсора на мишката върху профилната си снимка в горния десен ъгъл, за да отворите менюто.

    Image
    Image
  3. Щракнете върху Акаунт.

    Image
    Image
  4. Щракнете върху Подробности за плащане.

    Image
    Image
  5. Щракнете Отказ от абонамент.

    Image
    Image

Как да се отпишете от Disney Plus на iOS

Ако сте се абонирали за Disney+ на устройство с iOS, като iPhone, iPad или Apple TV, ще трябва да анулирате услугата Disney+ чрез настройките на вашия акаунт в Apple.

  1. Отворете Настройки на вашето iOS устройство.
  2. Докоснете iTunes & App Store.
  3. Докоснете Apple ID и свързания с него имейл адрес.

    Image
    Image
  4. Докоснете Преглед на Apple ID.
  5. Докоснете Абонаменти.
  6. Ако видите Disney+ в списъка си с абонаменти, докоснете го и след това докоснете Отказ от абонамент.

    Ако не виждате Disney+, вероятно сте се регистрирали чрез друг акаунт в Apple, смартфон или таблет с Android или мрежата.

    Image
    Image

Как да отмените Disney+ на Android

За да анулирате абонамент на устройство с Android, всичко, което трябва да направите, е да отворите магазина за приложения на Google Play, да докоснете иконата на вашия профил > Плащания и абонаменти > Абонаменти и след това докоснете Отказ до Disney+.

Image
Image

Ако не виждате Disney+ в абонаментите си в Google Play, опитайте да смените акаунтите в Google, ако имате няколко акаунта, свързани с вашето устройство.

Какво се случва, когато откажа Disney Plus?

Когато анулирате абонамент за Disney+, абонаментът всъщност ще остане напълно активен до следващата дата на подновяване, след която ще спре да функционира. До тази дата можете да продължите да използвате Disney+ както обикновено на всичките си устройства.

Анулирането на Disney+ няма да изтрие вашите данни или акаунта ви в Disney. Това означава, че ако искате да опитате Disney+ отново в бъдеще, можете да използвате отново същия акаунт.

Ако анулирате Disney+ и ви остава много време от абонамента ви, е възможно да поискате възстановяване както от магазина за приложения на Google Play, така и от iTunes & App Store на Apple.

Как да изтриете данните от акаунта в Disney Plus

Ако искате напълно да изтриете акаунта си в Disney и всички свързани с него данни, можете да го направите, като посетите уебсайта на W alt Disney Company и щракнете върху Disney, ESPN, ABC, Marvel и Star Wars accounts под Manage Your Account Registrations и след това щракнете върху Delete Account в долната част на екрана.

Image
Image

Акаунтът, който изтривате, може да се използва за други уебсайтове и услуги на Disney, така че бъдете внимателни. Може да бъде свързано с много повече от услугата и приложенията за стрийминг на Disney+.

Препоръчано: