Как да добавите Ring Doorbell към Google Home

Съдържание:

Как да добавите Ring Doorbell към Google Home
Как да добавите Ring Doorbell към Google Home
Anonim

Какво да знаете

  • Инсталирайте три приложения за iPhone или Android: Google Home, Google Assistant и Ring.
  • Отворете уеб страницата на Google Assistant Ring Services в компютърен браузър. Изберете Изпращане до устройство и изберете вашия Google Home.
  • Свържете Google към вашия Ring акаунт в екрана за известяване на вашия телефон.

Тази статия обяснява как да добавите звънец Ring към устройство Google Home и как да го използвате, след като бъде добавено.

Как да добавите Ring Doorbell към Google Home

Звънецът Ring е интелигентно, безжично свързано устройство, така че е логично да можете да го накарате да работи с други свързани домашни устройства. Въпреки че можете да добавите своя звънец Ring към интелигентен високоговорител Google Home, неговите възможности са донякъде ограничени. Ето как да направите връзката и какво точно можете да правите с вашия Ring и Google Home, след като завършите настройката.

Преди да започнете, уверете се, че сте инсталирали тези три приложения на телефона си:

  • Google Home: Изтеглете Google Home за iPhone или Google Home за Android.
  • Google Assistant: Изтеглете Google Assistant за iPhone. Ако имате телефон с Android, Google Assistant може вече да е предварително инсталиран. Ако не, изтеглете Google Assistant за Android.
  • Приложение Ring: Изтеглете Ring за iPhone или Ring за Android.
  1. В уеб браузър на вашия настолен или преносим компютър отворете уеб страницата на услугите на Google Assistant Ring.

  2. В горната част на страницата изберете Изпращане до устройство.

    Image
    Image
  3. От падащото меню изберете устройството Google Home, което искате да свържете към пръстена.

    Image
    Image
  4. На телефона си получавате известие, че трябва да свържете Google с вашия акаунт в Ring.

    Докоснете известието и завършете процеса, като въведете вашето потребителско име и парола за Ring във формуляра за оторизация.

    Image
    Image
  5. Вашият процес на настройка е завършен – вече имате достъп до Ring от Google Home.

    Ако предпочитате, можете да отворите страницата за услуги на звънене на мобилния си телефон. Вместо прозорец на браузъра. Отваря се в приложението Google Assistant и оттам докосвате Link, за да свържете звънеца Ring с Google Home.

Как да използвате звънеца на вратата с Google Home

Интернетът на нещата обещава много оперативна съвместимост между различни интелигентни и свързани устройства, но за да работят добре две устройства заедно, те обикновено трябва да бъдат проектирани от самото начало, за да се свързват и споделят информация. Тъй като Google и Ring (собственост на Amazon) се конкурират помежду си, когато става въпрос за интелигентни звънчеви продукти, Google не направи всичко възможно да направи Google Home съвместим с Ring и следователно възможността за Ring и Google Home да съвместната работа е донякъде ограничена. Например, не можете да гледате видео от вашия звънец Ring на дисплей на Google Home Hub или да предавате видеоклипа към Google Chromecast.

Въпреки това, двете устройства могат да работят заедно. След като се свържете, можете да поискате от Google Home да изпълнява различни задачи с Ring.

Сега, след като е конфигуриран, можете да говорите с Ring през вашия Google Home. Можете да кажете: „Hey Google, говори с Ring.“След като Google Home получи достъп до Ring, ще чуете Ring да пита какво искате да направите. В този момент можете да кажете някое от следните:

  • "Включване на предупрежденията за движение" или "изключване на предупрежденията за движение."
  • "Включване на сигналите за звънене" или "изключване на сигналите за звънене."
  • "Кога за последен път звънна на вратата?"
  • "Започнете да записвате видео."
  • "Какво е състоянието на звънеца?" или "какво е здравето на звънеца?"

Ако предпочитате, не е нужно да започвате с „говорете с Ring“. Вместо това можете да кажете „Хей Google, попитай Ring…“и да изпълните заявката в зависимост от това какво искате Ring да направи от списъка с гореспоменатите задачи.

ЧЗВ

    Какъв е еквивалентът на Google на Ring?

    Google предлага своя собствена система за видеозвънец, наречена Nest Hello. За разлика от Ring, той осигурява 24/7 наблюдение и запис с абонамент за Nest Aware.

    Мога ли да използвам звънец Ring с Google Nest?

    Да, Ring работи с продукти на Google Nest, като Nest Mini, второ поколение модел на Google Home Mini. Въпреки че по-новите продукти за интелигентен дом Nest обикновено работят добре с Ring, уверете се, че по-старите модели са съвместими, преди да правите покупки.

Препоръчано: