Amazon Music Unlimited: Често задавани въпроси

Съдържание:

Amazon Music Unlimited: Често задавани въпроси
Amazon Music Unlimited: Често задавани въпроси
Anonim

Amazon Music Unlimited ви позволява да предавате поточно музика от облака, без да купувате и изтегляте всяка песен на избраното от вас устройство. Можете да изтегляте песни с Amazon Music Unlimited, ако решите.

Услугата безплатна ли е?

Не, не е. Други услуги за поточно предаване на музика като Spotify предлагат безплатен акаунт, поддържан от реклами, но Amazon Music Unlimited изисква абонамент. Членовете на Amazon Prime получават отстъпка от абонамента, както и студентите чрез членства в Amazon Student.

Семейният план Amazon Music Unlimited също предлага същите предимства, но за до шест членове на семейството.

Въпреки това можете да изпробвате услугата за поточно предаване на музика безплатно с 30-дневен пробен период. По този начин можете да видите дали смятате, че цената на абонамента би си струвала, преди да се ангажирате финансово.

Image
Image

Долен ред

Не. Има разлики между Amazon Prime Music и Music Unlimited. Amazon Prime Music е безплатна услуга в пакет с Amazon Prime. Amazon Music Unlimited изисква месечен абонамент, но предоставя допълнителни предимства срещу допълнителната такса.

Какво предлага Amazon Music Unlimited?

Amazon Music Unlimited предлага библиотека от песни и албуми, които можете да предавате поточно на компютри и устройства, включително устройства на Amazon Alexa и различни мобилни устройства. Както може да очаквате, музиката идва без реклами и можете да я предавате поточно без ограничения.

Amazon Music Unlimited може да има малко по-малка библиотека от песни и албуми в сравнение с други утвърдени услуги за стрийминг на музика, като Spotify и Apple Music. Amazon Music Unlimited претендира за „десетки милиони“песни, докато други стрийминг услуги могат да се похвалят с над 30 милиона.

Намирането на недостиг в библиотеката на Amazon Music Unlimited вероятно няма да е лесно. Amazon има договори с всички големи студийни лейбъли, както и с много по-малки лейбъли.

Освен възможността за избор на песни и албуми, Amazon Music Unlimited също предлага професионално подбрани плейлисти, които са компилации от песни, които се вписват в познати теми, като например по жанр, изпълнител и т.н. Можете също да добавите към персонализираните си плейлисти песни, които сте открили, докато сърфирате в библиотеката на Amazon.

Какви са начините, по които мога да слушам музика в Amazon Music Unlimited?

Както повечето услуги за поточно предаване на музика, Amazon Music Unlimited предлага гъвкав начин за слушане на музика. Основните налични опции са:

  • Компютър: PC и Mac.
  • Устройства на Amazon: устройства с поддръжка на Alexa, Fire TV и Fire таблети.
  • Смартфони и таблети: Приложения за Android (версия 4.0+) и iOS (6 или по-нова).

Мога ли да слушам песни офлайн?

Да. Amazon Music Unlimited ви позволява да изтегляте песни на вашето мобилно устройство. Това съдържание се съхранява локално, т.е. за използване в приложението, така че да можете да слушате, без да се нуждаете от интернет връзка.

Препоръчано: