Най-добрите добавки против спам за Outlook

Съдържание:

Най-добрите добавки против спам за Outlook
Най-добрите добавки против спам за Outlook
Anonim

Microsoft Outlook е популярен имейл клиент, включен в много версии на пакетите с приложения на Microsoft Office. Докато Outlook идва с филтър за нежелана поща, добавките за защита от нежелана поща на трети страни могат да блокират нежелана поща, да предпазват от фишинг и други имейл измами и да гарантират вашата поверителност. Ето един поглед към най-добрите анти-спам добавки за Microsoft Outlook.

Информацията в тази статия се отнася за Outlook за Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 и Outlook 2010. Посочваме кои продукти поддържат кои версии на Outlook и други имейл клиенти.

Побойник на спам

Image
Image

Какво харесваме

  • Лесен за инсталиране.
  • Разпознава вашите контакти.
  • Препраща само добри имейли към вашето мобилно устройство.
  • Осъществява достъп до списъците с блокирани сървъри.

Какво не ни харесва

  • Няма версия за Mac.
  • Безплатен пробен период, ограничен до един имейл акаунт.

Spam Bully е високо ценен, пълнофункционален блокер за спам. Той използва изкуствен интелект и списъци за блокиране на нежелана поща, за да гарантира, че само добрите имейли достигат до входящата ви кутия. Той открива връзки във фишинг имейли и предоставя подробна информация за имейлите, които получавате, включително IP адрес, набор от знаци и как Spam Bully е решил да го филтрира. Персонализирайте Spam Bully, за да разпознава вашите контакти и да зададете контроли за това какво е разрешено и какво не.

Spam Bully предлага 14-дневен безплатен пробен период, след който можете да закупите едногодишен абонамент.

Spam Bully работи с Microsoft 365, Outlook 2019 и по-стари, Live Mail, Outlook Express, Windows Mail и IMAP.

SPAMfighter

Image
Image

Какво харесваме

  • Златен партньор на Microsoft.
  • Автоматично създава бели списъци.

Какво не ни харесва

  • Леко остарял интерфейс.
  • Понякога премахва имейли от белия списък.

SPAMfighter си партнира с Microsoft, за да създаде този ефективен филтър против спам за Outlook и Outlook Express, както и за Windows Mail, Windows Live Mail и Thunderbird. Понастоящем няма версия на Outlook за Mac, въпреки че компанията изглежда работи по нея.

SPAMfighter блокира нежелана поща и предпазва от фишинг, кражба на самоличност и други имейл измами. Можете да подадете сигнал за спам с предупреждение с едно кликване, което го премахва и от останалата част от общността на SPAMfighter.

SPAMfighter е безплатен за домашна употреба. Има опция за едногодишен абонамент за SPAMfighter Pro, който предлага други функции, включително използване на всички компютри на организацията.

SPAMfighter работи с Windows версии на Outlook 2019 и по-стари, Outlook Express 5.5 и по-нови, Windows Mail, Windows Live Mail и Thunderbird.

Четец на спам

Image
Image

Какво харесваме

  • Работи с Exchange, POP3, IMAP и HTTP акаунти.
  • Създава специална папка за открит спам.

Какво не ни харесва

  • Пропуска малко спам.
  • Може да има проблеми.

Spam Reader е безплатна добавка против спам за Outlook. Тази добавка използва Bayesian алгоритми и въведени данни от потребителя, за да открие и пренасочи до 98% от нежеланата поща, която идва във входящата ви кутия на Outlook. За да направи филтрирането по-безопасно, Spam Reader използва техника за бели списъци, която гарантира, че съобщенията от редовни кореспонденти няма да бъдат блокирани като спам, дори ако съдържанието изглежда като спам. Съвместим е с Exchange, POP3, IMAP и HTTP акаунти.

Spam Reader предлага Pro версия срещу еднократна такса, която не добавя съобщение за отказ от отговорност към изходящите имейли, както прави безплатната версия след 30 дни употреба.

Четецът на спам работи с Windows версии на Outlook 2019 и по-стари, както и Outlook за Microsoft 365.

MailWasher

Image
Image

Какво харесваме

  • Съвместим с мобилни устройства.
  • Интелигентно открива спам.

Какво не ни харесва

  • Понякога се срива.
  • Има малко крива на обучение.

MailWasher използва байесови филтри за нежелана поща, за да открива нежелана поща и ругатни, и поддържа персонализиран списък с блокирани изпращачи на имейли. Проверете имейла си на сървъра с MailWasher, за да блокирате спама, преди да стигне до вашия компютър. Програмата се учи, докато я използвате, като позволява само добри съобщения да пристигат във входящата ви кутия.

MailWasher има безплатна версия, както и платена Pro версия за едногодишен лиценз. Можете също да изпробвате Pro версията безплатно за 30 дни. MailWasher Pro включва актуализации, достъп до мобилната версия, блокиране на спам в реално време и поддръжка. Използвайте го на до три компютъра.

MailWasher работи независимо от имейл програмите, така че можете да използвате всяка програма за имейл, която искате, като Outlook, Windows Live Mail, Thunderbird, Gmail, Hotmail или Yahoo. Изисква Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista или Windows XP с. NET4.

Spamihilator

Image
Image

Какво харесваме

  • Комбинира множество стратегии за откриване на спам.
  • Лесен за използване.

Какво не ни харесва

  • Не предлага уеб базирана администрация.
  • Няма скорошни надстройки.

Spamihilator е безплатен инструмент, който работи между входящата ви кутия в Outlook и интернет, като проверява всяко входящо съобщение. Помощникът за настройка прави инсталирането лесно. Spamihilator работи във фонов режим и претендира за 98% степен на разпознаване на нежелана поща поради своя Bayesian филтър и уникален филтър за спам думи. Персонализирайте Spamihilator, като добавите дефинирани от потребителя думи и изрази към неговия списък със спам думи.

Spamihilator изисква Windows. Работи с почти всеки имейл клиент, като Outlook, Mozilla Thunderbird, Eudora, IncrediMail, Pegasus Mail, Phoenix Mail и Opera.

Препоръчано: