Използвайте вашето резервно USB устройство като MP3 плейър

Съдържание:

Използвайте вашето резервно USB устройство като MP3 плейър
Използвайте вашето резервно USB устройство като MP3 плейър
Anonim

Може да звучи странно да използвате USB флаш устройство като MP3 плейър, но има смисъл, ако работите на няколко компютъра и искате незабавен достъп до любимите си песни. Не всички компютри имат инсталиран необходимия софтуерен медиен плейър, така че може да се наложи да инсталирате преносим софтуер на вашата USB памет, за да възпроизвеждате музика където и да отидете. Като използвате преносима версия на медиен плейър, можете да слушате музика от USB паметта навсякъде, където намерите USB порт.

Въпреки че всяко приложение може да се доставя със свои собствени инструкции за инсталиране, обикновено включвате USB флаш устройство, съдържащо музикална библиотека, в компютър и изтегляте приложение за преносим аудио плейър. Щракнете двукратно върху exe файла и изберете флаш устройство като цел. След това включете флаш устройството във всеки компютър или устройство с USB порт и щракнете върху приложението на флаш устройството, за да стартирате преносимия медиен плейър.

Ето някои популярни преносими музикални плейъри, които можете да инсталирате на USB памет.

Image
Image

Независимо коя преносима аудио програма използвате с вашето USB флаш устройство, когато приключите със слушането, извадете USB устройството безопасно, за да избегнете повреда на вашата музика.

CoolPlayer+ Portable

Image
Image

Какво харесваме

  • Елегантен и прост потребителски интерфейс.

  • Може да се инсталира на самостоятелно USB устройство.

Какво не ни харесва

Ограничена съвместимост.

CoolPlayer+ Portable от PortableApps.com е лек MP3 аудио плейър, който може да се инсталира като самостоятелно приложение на USB памет. Приложението има елегантен и прост потребителски интерфейс, комбиниран с усъвършенстван редактор на плейлисти. Плейърът за дарения е съвместим с Windows 10, 8, 7, Vista и XP.

1по1

Image
Image

Какво харесваме

Безплатен плейър с адаптивен интерфейс.

Какво не ни харесва

Остарял дизайн.

1by1 е безплатен преносим аудио плейър, който преглежда музикалните папки на вашето USB флаш устройство, вместо да работи с една музикална библиотека. Когато стартирате приложението на вашето флаш устройство, ще видите списък с папките на устройството в интерфейса. Просто изберете този, който искате да слушате. Той запомня последната възпроизведена песен и поддържа възпроизвеждане без прекъсване.

Потребителският интерфейс изглежда малко ретро, но този лек плейър е многофункционален и върши работа. 1by1 е съвместим с Windows 10, 8, 7, Vista, XP и 2000.

MediaMonkey

Image
Image

Какво харесваме

Пълнофункционален аудио плейър.

Какво не ни харесва

Може да е трудно да се зареди на USB устройство.

Въпреки че повечето хора не мислят за пълнофункционалния MediaMonkey като типичен преносим аудио плейър, можете да го инсталирате на USB флаш устройство и да го използвате, за да слушате вашите мелодии. С MediaMonkey версия 4.0 или по-нова, трикът е да поставите отметка на опцията „Преносимо инсталиране“по време на съветника за настройка и след това да изберете флаш устройството като цел.

По-ранните версии на MediaMonkey също могат да бъдат инсталирани на памет, но тези инструкции са дълги; те могат да бъдат намерени на уебсайта на MediaMonkey.

XMplay

Image
Image

Какво харесваме

  • Популярен сред суперпотребителите.
  • Много функции.

Какво не ни харесва

Остарял дизайн.

Въпреки че не е основно преносим музикален плейър, XMPlay може да се инсталира на памет и да функционира като един. XMplay е любимец на феновете сред потребителите на преносими аудио плейъри. Той е съвместим с всички скорошни версии на Windows, но версиите на Windows 2007 и Vista изискват допълнителен плъгин, достъпен от уебсайта.

Foobar2000

Image
Image

Какво харесваме

  • Поддържа много аудио формати.
  • Възпроизвеждане без прекъсване.
  • Оформление с възможност за персонализиране.

Какво не ни харесва

Донякъде гол набор от функции.

Foobar2000 е безплатен аудио плейър за Windows, който поддържа много аудио формати. Той предлага възпроизвеждане без пропуски, а оформлението на интерфейса може да се персонализира. Това е мощен медиен плейър с обикновен външен вид. Foobar2000 е съвместим с Windows 10, 8, 7, Vista и XP service pack 2 или по-нова версия.

Препоръчано: