Как да получите достъп до скрития браузър на Nintendo Switch

Съдържание:

Как да получите достъп до скрития браузър на Nintendo Switch
Как да получите достъп до скрития браузър на Nintendo Switch
Anonim

Какво да знаете

  • Изберете Системни настройки от таблото за управление на Switch и изберете Интернет > Интернет настройки.
  • Изберете текущата си Wi-Fi връзка и след това изберете Промяна на настройките.
  • Променете DNS настройките на Manual и променете настройката Primary DNS на045.055.142.122.

Тази статия обяснява как да получите достъп до NetFront Browser NX на Nintendo Switch и Switch Lite. Основната му цел е да свърже вашата конзола с Wi-Fi горещи точки.

Как да получите достъп до уеб браузъра Nintendo Switch

Тайният уеб браузър на Switch е прост. Това не е най-доброто изживяване при мобилно сърфиране; смартфон върши работата много по-добре. Ако обаче искате да го проверите, следвайте инструкциите по-долу:

  1. Изберете Системни настройки от таблото за управление на Nintendo Switch.

    Image
    Image
  2. Изберете Интернет > Интернет настройки.

    Image
    Image
  3. Изберете текущата си Wi-Fi връзка за достъп до страницата с информация за нея, след което изберете Промяна на настройките.

    Image
    Image
  4. Превъртете надолу и изберете DNS настройки.
  5. Променете DNS настройките от Автоматично на Ръчно.

    Image
    Image
  6. Задайте основния DNS на 045.055.142.122.

    Image
    Image
  7. Изберете Save, за да се свържете към DNS страницата SwitchBru. Изчакайте около осем секунди, за да бъдете пренасочени към Google.

    Ако нищо не се случи след осем секунди, изберете Новини от таблото за управление на Switch, след което изберете Намиране на канали.

    Image
    Image

Защо това заобиколно решение на браузъра Nintendo Switch работи

Използването на този метод настройва DNS прокси, което подмамва вашия Nintendo Switch да мисли, че се нуждае от обществена Wi-Fi точка за достъп, за да се свърже с интернет. SwitchBru DNS служи като това прокси, което ви позволява да заобиколите информацията за влизане, за да получите достъп до обществен Wi-Fi.

Въпреки че браузърът работи, не всички уеб страници може да се зареждат както обикновено. Страниците с видеоклипове може да не се заредят и някои може да покажат грешка „страницата не може да бъде показана“. Най-надеждното нещо, което можете да направите с този уеб браузър, е да получите достъп до Google търсене.

Как да прекъснете връзката от превключващия интернет браузър

Когато приключите с използването на браузъра на Switch, натиснете бутона Back на вашия Nintendo Switch, докато стигнете до страницата DNS Settings. Оттам променете DNS настройката от Manual на Automatic.

ЧЗВ

    Как да гледам видеоклипове в браузъра Nintendo Switch?

    Повечето видеоклипове не се възпроизвеждат в браузъра Switch, но има алтернативи. Например, можете да гледате YouTube на Switch с официалното приложение YouTube. Някои услуги за стрийминг като Hulu също имат приложения за Switch.

    Как да свържа моя Nintendo Switch към Wi-Fi?

    За да свържете вашия Nintendo Switch към Wi-Fi мрежа, отидете на Настройки > Интернет > Интернет настройки. Switch автоматично ще търси мрежи. Изберете вашата мрежа и въведете паролата.

    Защо моят Nintendo Switch не може да се свърже с интернет?

    Ако вашият Switch не може да се свърже с Wi-Fi, рестартирайте конзолата си и я преместете по-близо до вашия рутер, ако е възможно. Ако имате проблеми с цялата мрежа, рестартирайте модема и рутера и проверете настройките на защитната стена. Ако Nintendo Switch Online не работи, всичко, което можете да направите, е да изчакате.

Препоръчано: