Verizon представя нова линия високоговорители Soundbar

Verizon представя нова линия високоговорители Soundbar
Verizon представя нова линия високоговорители Soundbar
Anonim

Verizon си сътрудничи с луксозната аудио марка Bang & Olufsen, за да донесе висококачествен звук в дома чрез две нови звукови ленти.

Според официалното съобщение, Stream TV Soundbar и Soundbar Pro, продавани съответно на $399,99 и $999,99, са ексклузивни за Verizon и включват новата стрийминг платформа на компанията. И двете звукови ленти имат вградено 4K HD поточно предаване за звук и дисплей с качество на киносалон.

Image
Image

Висококачественият звук на базовия Stream TV Soundbar се дължи на петте високоговорителя Bang & Olufsen и Dolby Atmos виртуален съраунд звук. Soundbar Pro го прави още по-далеч с девет високоговорителя върху Dolby Atmos за още по-добро изживяване.

И двата модела се предлагат с автоматичен избор на звуково поле, което разпознава какво гледате и настройва звука по съответния начин. Verizon дава пример с високоговорителите, които засилват диалога специално сред шумна спортна тълпа.

Саундбарите се доставят с множество HDMI портове, за да служат като аудио хъб за множество устройства, като конзоли за видеоигри и Blu-ray плейъри. И както споменахме по-рано, новата платформа Stream TV на Verizon е вградена в звуковите ленти.

Stream TV обединява много различни услуги за стрийминг в новата платформа. Работейки на Android TV, услуги като Disney+, Netflix и HBO Max могат да бъдат достъпни в интерфейса и много други са налични.

Image
Image

И двете звукови ленти се предлагат и с гласово дистанционно управление с Google Assistant, за да ви помогне да търсите най-новия филм или да регулирате силата на звука.

Понастоящем Stream TV Soundbar и Soundbar Pro са налични за закупуване на уебсайта на Verizon.

Препоръчано: